Klacht: Hoge kosten buiten mijn maand bedrag

op 20 september 2018 over Total in de categorie Tankstations

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik betaal elke maand 150 euro aan gas energie Total blijft vol houde dat ik nog 534 euro aan kosten van 6 maanden had open staan ben bij hun langs gegaan ze zouden het uit gaan zoeken ik kreeg een mail met overzicht van deze kosten maar weet nog steeds niet waar ze het vandaan hebben gehaald ik het immers netje 150 euro per maand betaald

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik weet waar voor ik 534 euro heb betaald inmiddels het ik betaald omdat het incasso er bij werdt gehaald een week er na werdt ik wederom gebeld dat er weer een achter stand van 131 euro zou zijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Total

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Total nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Angelina13