Klacht: Hoe mijn jeugdreclasseerder met mij omgaat

op 04 oktober 2017 over Jeugdbescherming in de categorie Hulpverlening

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wil een klacht indienen over hoe mijn jeugdreclasseerder met mij om gaat. Er wordt door haar namelijk vrijwel nooit naar mijn kant van een verhaal geluisterd en zo wel wordt dat altijd neergezet als leugens. Als ik haar iets in vertrouwen vertel wordt alles wat ik zeg meteen doorverteld aan mijn ouders. Ook worden er leugens verteld over het niet nakomen van afspraken met haar, terwijl er mij nooit datums en tijden worden doorgestuurd over deze afspraken. Ook is ze er meer voor het belang van mijn moeder, er wordt namelijk alleen maar gekeken hoe mijn moeder het het beste heeft met de situaties. En ik moet maar naar die pijpen dansen. Ik krijg nooit te horen dat ik iets goed doe of dat iets goed gaat, ik krijg alleen maar berichtjes als iets niet goed gaat of als ik iets niet goed doe. Ik krijg dan berichtjes met teksten erin om mij op de kast te jagen. Ook zet ze mij bij alles en iedereen zwart neer, ze vertelt dat ik lieg en bedrieg, dat ik mensen probeer uit te spelen, dat ik nooit me best doe, etc etc…

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik een nieuwe jeugdreclasseerder krijg toegewezen die meer met het welzijn van mij bezig is. En mij niet constant overal de grond in trapt.

Alle klachten die gemeld zijn door Merlin.vx