Klacht: Hoe kan ik een mailsturen??

op 25 december 2015 over Apple in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo,

Een van mijn iphone 6 oortjes doet het niet meer zoals ie het hoort te doen, ik wil hierover een mail naar de nederlandse klantenservice sturen, ik kan nergens een emailadres vinden en ben dus gedwongen om te bellen en extra te betalen terwijl ik misschien niet eens een goed en duidelijk antwoord ontvang, ook is er nog de mogelijkheid om een brief te sturen, dut heeft een collega van mij gedaan en nooit een reactie ontvangen.

Gewenste Oplossing:

Als ik geholpen wordt met mijn vraag via de email.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Apple

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Apple nog niet in behandeling is genomen.

Reactie van de melder van de klacht Svendepinkfloydfan

1 jaar geleden - 2 iPhones en 3 paar Apple-oortjes verder en nog steeds geen reactie van Apple, goeie service!

Alle klachten die gemeld zijn door Svendepinkfloydfan