Klacht: Hindoestaanse medewerker heeft het gemunt op hindoestanen

op 24 juli 2016 over Total in de categorie Tankstations

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Meneer die in de avond dienst werkt vanaf 14:00 op 24 juli ben ik behandeld als een hond ik kwam met een vrolijk gezicht naar binnen en deze jongeman heeft een houding van niks en ben van mening dat dit speciaal naar hindoestanen gericht is ik geeft hem nog 1 kans om mij normaal aan te spreken als ik jullie tankstation betreed

Gewenste Oplossing:

Als meneer mij vriendelijk groet bij het komen en weggaan want ik word misselijk van het gezicht dat ie trekt zodra ik binnenkom

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Total

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Total nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Winndieselll