Klacht: Hier nog iemand die al meer dan 7 maanden wacht

op 24 maart 2013 over Autorijschool Papet in de categorie Rijscholen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb voor mijn vriendin bij rijschool papet dit pakket aangeschaft. 499 voor 20 lessen, tussentijdse toets, en examen + een ipad. Echter ook wij hebben tot nu toe nog geen lesauto gezien! We voelen ons ondertussen erg aan het lijntje gehouden en krijgen ze ook niet te pakken. Dit is geen manier hoe je met klanten kunt omgaan!

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld terug! Of meteen een rijschool toegekend krijgen waar ik meteen aan mijn lessen kan beginnen. En de Ipad wil ik vooraf uitgedeeld krijgen, en niet na afloop. Straks krijg ik helemaal geen Ipad omdat Papet niet te bereiken is. Ik ben de deal aangegaan voor een rijlessenpakket + gratis Ipad!

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Autorijschool Papet

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Autorijschool Papet nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door mickdegekste