Klacht: Het vuil worden fiets

op 06 februari 2018 over Sparta in de categorie Fietsmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na een tijdje op men tweede e-Bike Sparta type M8i Hydro gekocht bij Faas tweewielers uit Terneuzen merkte ik dat in de buurt van het slot steeds erg vuil werd. Na terug te gaan bij Faas tweewieler kon men daar niets aan doen omdat zich in het spatbord een gat bevindt voor de elektrische bedrading. Ik begrijp niet dat er in een spartbord een gat zit. Ik denk zelf dat hier bij het ontwerp niet is over nagedacht. Ook mede klanten met dezelfde fiets klagen hier over. Dit is geen verwijt naar de fietsen winkel. Helaas zat mij dit niet lekker en heb zelf een eevoudige oplossing gevonden. Simpel een schuursponsje halveren en tussen de accu en het spartbord (zi e foto).

Gewenste Oplossing:

Ik neem aan dat de fabriek hier misschien een andere oplossing voor heeft en dit niet oplost met een sponsje.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sparta

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sparta nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Glwolfert