Klacht: Het privacy beleid

Vincentcentcius op 02 maart 2021 over Google in de categorie Zoekdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een klacht over de privacy instellingen beleid .
Het lijkt er behoorlijk op dat als je alle instellingen invult als niet volgen en geen advertenties dat je bijna direct meteen als je de volgende keer gaat googelen je weer die instellingen krijgt zodat je niet meteen kan beginnen maar weer eerst de lijst moet invullen .Een beetje dus als je niet akkoord gaat met google dat ze je expres iedere keer weer het invulscherm opsturen .?echt heel irritant maar dat is natuurlijk ook de bedoeling neem ik aan .Waarom moet je dat continue krijgen en niet 1 keer in het jaar ?

Gewenste Oplossing:

Als mijn instellingen gewoon opgeslagen worden en ik gewoon kan googlen zonder eerst een lijst te moeten in te vullen en te accepteren .

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Google

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Google nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Vincentcentcius