Klacht: het plaatje op de sigaretten

op 07 juli 2016 over Marlboro in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik ben een moeder van een overleden kindje, of je nu wel rookt of niet dat ten eerste, maar ik heb nooit gerookt tijdens mijn zwangerschappen en ik rook ook niet bij mijn kinderen, maar dat ik een pak sigaretten bij iemand zie liggen met een kinderlijk kistje erop , zijn jullie wel normaal, dat kan echt niet, ik vang ouders op die hun kindje pas geleden hebben afgegeven en er komen mensen langs die roken en zij zelf niet en ze zouden zoiets zien, wat zou jij voelen als je je kind hebt afgegeven, dit is onmenselijk !!!!

Gewenste Oplossing:

dat jullie de foto van het kinderlijk kistje eraf halen, de tekst mag jezelf weten maar de foto moet eraf.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Marlboro

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Marlboro nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door patrieske16