Klacht: Het personeel

op 14 september 2016 over Aldi in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo ik zou willen betreffende 1 persoon die in de aldi in eine werkt wendy dejonghe dat zei eens deftig gecontroleerd wordt op diefstal ipv dat ze mij zak uit mijn kar pakt en doorzoekt zonder het te vragen of iets te zeggen dat mijn zak van de renmans doorzocht wordt geen probleem want heb niets te verbergen maar de manier waarop daar ben ik niet mee gediend .doen alsof ik een misdadiger ben omdat zei mij niet kan luchten dat gaat voor mij erover ik ben geen dief !waar gaat het eindigen bij haar .

Gewenste Oplossing:

Als deze persoon een sanctie krijgt want mij behandelen als een misdadigster sorry maar dat gaat erover

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aldi

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aldi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kimberleytjeuhn