Klacht: Het ontbreken van rechterdeurslot…..

op 29 december 2017 over Plevier Autobedrijven in de categorie Autodealers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na verschillende emails te hebben verstuurd naar Plevier; maakte ik op dat hij niet aan mijn klacht wil voldoen het gaat hier om een deurslot dat er niet in zit terwijl huj apk gekeurd is en dat een deurslot er in hoort te zitten.Dit schrijft de algemene keuringswet voor. Plevier voldoet niet aan deze regels van de APK KEURINGSDIENST. Het slot zat er al niet in toen ik de auto kocht. Ik heb hier niet nagekeken omdat er een servicebeurt en een apk keuring vooraf was gedaan. Had Plevier nog mee dat er geen steekproef is geweest. Ik vind dat Plevier aan alles met opzet heeft verzwegen en dat ik hem schuldig maak aan doiefstal er is een politie rapport opgesteld. Dit is mijn vierde klacht. ….

Gewenste Oplossing:

Dat ik een goede afwikkeling krijg van Plevier plus een hoge schade vergoeding krijg.

Alle klachten die gemeld zijn door Jan van Zanten