Klacht: het monteren van tv chantal

op 09 februari 2012 over Leen Bakker in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

bij het monteren van tv chantal is geblekeken dat de pennen {zwart} een te kleine kop hebben en ze zijn te kort. de blauwe pennen zijn wel goed maar men mag ze niet dieper in het hout als de geribbelde kant anders zijnmze ook te kort. ik heb van deze meubels maar ik krijg ze niet in elkaar gezet.hoe lossen we ditop? hebt u deze klacht al meer gehad?wilt u hieover cotact opnemmen met mij via mail of telefoon, nummer 0627594787

Gewenste Oplossing:

het mooiste zou voor mij zijn dat een medewerker bij mijthuis samen met mij naar een oplossing zoekt indien mogelijk, ik heb een meubel uitgepakt staan,maar kom niet verder. graag wil ik dit toch opgelost zien, hoe dan ook.Tot heden was ik zeer tevreden over leenbakker, maar dat heeft nu toch een klein deukje opgelopen. ik wacht op reactie van jullie, liefst zo snel mogelijk.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Leen Bakker in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door jo geluk 4