Klacht: Het is echt vies bij de kfc in Lelystad

op 28 augustus 2016 over KFC in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben net met mijn vrouwtje en mijn zoon bij de kfc in Lelystad maar dat is zeker weten de latste keer het is hier echt vies in het hele restaurant is geen schone tafel te vinden overal liegt afval op de grond ik heb ons eten maar in de prullenbak bak gedaan omdat als het al in het restaurant uitziet wil ik niet weten wat voor toestanden in keuken zijn.

Gewenste Oplossing:

Nou wat moet je hier nou neerzetten??? Gratis eten in een wel schone restaurant. .....

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KFC

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KFC nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door DCD.MAIK