Klacht: Het geld is binnen, de klant kan stikken!

op 14 augustus 2016 over Avis Budget Group in de categorie Autoverhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 300616 reserveer – en betaal – ik bij Budget twee vierdeurs auto’s. (Vanwege mensen op leeftijd in mijn reisgezelschap moeten het per se vierdeurs auto’s zijn). Ik ontvang een reserveringsbevestiging per mail, maar daarin staat niet expliciet vermeld dat ik vierdeurs auto’s heb gereserveerd. Op 040716 vraag ik Budget middels het invulformulier op hun website de garantie dat ik daadwerkelijk vierdeurs auto’s ga krijgen. Ik krijg een automatische ontvangstbevestiging, maar géén inhoudelijk antwoord. Op 150716 herhaal ik mijn verzoek, nu naar het e-mailadres van Budget. Ditmaal krijg ik een ticketnummer, maar wéér geen antwoord! Op 040816 stuur ik mijn vraag naar alle vier de mailadressen van Budget die ik op hun website kan vinden, in de hoop toch tenminste iemand aan te schrijven die op mijn verzoek wil reageren; de tijd begint te dringen. Tot op de dag van vandaag hult Budget zich in volledig stilzwijgen, onder het mom van: Het geld is binnen, de klant kan stikken!

Gewenste Oplossing:

De gewenste oplossing lijkt me duidelijk: de (schriftelijke) bevestiging dat ik daadwerkelijk twee VIERDEURS auto's ga krijgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Avis Budget Group over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door J. Vrij