Klacht: Het gaat er niet uit

op 11 juli 2017 over L’Oréal in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb ongeveer 5 weken geleden de turquase kleur gekocht.
Sinds ik dit er in had vond ik dit al niet mooi. Maar ik dacht het gaat er vanzelf uit. Nu het er nog niet uit is na elke dag wasen soms 3 keer op een dag. Tips gelezen heb en gebruikt zoals laat de shampoo 15 min inwerken lukt het nog steeds niet. het is nu hartstikke groen en aangezien mijn haar niet geverfd is wil ik er niet overheen verven om de kleur te verbergen zo verpest ik mijn haar.

Gewenste Oplossing:

Als de kleur er uit is

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar L’Oréal over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Deze klacht is zojuist door L’Oréal in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Demivandervalk