Klacht: Het gaat er niet uit

op 11 juli 2017 over L’Oréal in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb ongeveer 5 weken geleden de turquase kleur gekocht.
Sinds ik dit er in had vond ik dit al niet mooi. Maar ik dacht het gaat er vanzelf uit. Nu het er nog niet uit is na elke dag wasen soms 3 keer op een dag. Tips gelezen heb en gebruikt zoals laat de shampoo 15 min inwerken lukt het nog steeds niet. het is nu hartstikke groen en aangezien mijn haar niet geverfd is wil ik er niet overheen verven om de kleur te verbergen zo verpest ik mijn haar.

Gewenste Oplossing:

Als de kleur er uit is

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar L’Oréal over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door L’Oréal in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat L’Oréal een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

L’Oréal

Heeft op 03 oktober 2017 om 15:46 geantwoord

Geboden Oplossing:

Naar aanleiding van het bericht dat wij via klacht.nl ontvingen, hebben wij direct contact met Demi gezocht. Wij vinden het erg vervelend om te moeten lezen dat Demi dit keer teleurgesteld is in ons product. Wij hebben Demi een oplossing geboden. We hopen dat Demi onze producten in de toekomst weer met veel plezier zal gebruiken.

Alle klachten die gemeld zijn door Demivandervalk