Klacht: Herhaalde Windows 10 update

op 25 mei 2016 over Microsoft in de categorie Software

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn laptop draait al maanden onder Windows 10. Sinds enkele weken verschijnt er een mededeling dat Windows 10 op de computer geïnstalleerd gaat worden. En dat gebeurt dan na enkele dagen, gevolgd door automatische deïnstallatie. De laptop functioneert overigens prima; ik merk geen verschil met pc waarop ook Windows 10 staat.
De site van de fabrikant helpt mij niet verder; in de betreffende Community heb ik geen zin, omdat je er daar weer een e-mail bij moet nemen.

Gewenste Oplossing:

Uitschakelen ongevraagde Windows 10 update

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Microsoft

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Microsoft nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Microsuf