Klacht: Hello kitty met doodshoofd

op 30 juni 2012 over Hello kitty in de categorie Mode

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn dochtertje van 3 jaar heeft een hello Kitty PEZ gekregen. (waar allemaal snoepjes in kunnen). Het viel bijna niet op omdat wij het niet zo goed bestuderen als dat een kind het doet. Het blijkt dat Hello Kitty een strik op haar hoofd heeft met een doodshoofd.
Persoonlijk vind ik dit te ver gaan om op kindersnoepgoed doodshoofden toe te voegen.

Ik heb op google gezocht naar iemand die hier de verantwoording voor draagt, helaas kan ik niemand hier voor vinden. Misschien dat jullie tips hebben bij wie ik terecht kan.

Gewenste Oplossing:

Dat Hello Kitty geen doodshoofden draagt. Iig niet op speelgoed/snoepgoed wat voor kleinere kinderen is bestemd.

Alle klachten die gemeld zijn door cyra09