Klacht: Hele trage bezorging.

op 18 juli 2017 over Domino's Pizza in de categorie Cafés en Restaurants

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vandaag om 22.45 uur 2 pizza’s besteld en het is ondertussen 00.20 uur en hij is nogsteeds niet bezorgd. Heb ook al 2 keer gebeld en de eerste maal (gebeld om 23.30) zou het binnen een kwartiertje er zijn. 2e maal dat ik belde (23.55) zou het binnen 10 minuten geleverd worden. En nu is het ondertussen al 00.22 uur en kan ik ze niet meer bereiken. Erg zonde

Gewenste Oplossing:

Een bon voor 2 gratis pizza de volgende maal.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Domino's Pizza

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Domino's Pizza nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Smurfje1212