Klacht: Heerlijke, maar zeer slechte kwaliteit sigaret

op 18 juli 2012 over Camel in de categorie klachtmelden, Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik rook vanaf dat het net uit komt Camel Activate, de smaak is heel goed, zo ook de freshness. Ik stoor me alleen mateloos aan het te pas en onpas uitgaan van de sigaret. Het is ook bizar hoe snel de sigaret op is, na 5 /6 haaltjes !!?? Ik rook vaak samen met een collega in de pauze, als ik klaar ben hebben zij (met een ander merk sigaret) nog een halve sigaret te gaan !!De losheid van de sigaret is ook absurt, als ik hem “aanstamp” is er zeker 3/10e deel van de huls leeg(vandaar dat hij zo snel op is). Vaak brand hij ook aan 1 kant tot de helft ongeveer 1 x op. Nogmaals, de smaak is prima maar ik denk er hard over na om weer op Kent over te stappen als dit niet veranderd.Ik ben hierdoor ook echt vèèl meer gaan kopen, roken kan ik niet zeggen, dit is volgens mij door de “problemen” minder geworden.

Gewenste Oplossing:

Zorgen dat het weer een "normale" sigaret word, dat de hierboven genoemde problemen worden opgelost.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Camel in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door LucyGK