Klacht: heel onvriendelijk behandeld

op 21 december 2017 over Van der Valk in de categorie Reizen Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

toen in vanmorgen samen met mijn man een kadobon ging halen werden wij niet zo behandeld als het zo moeten. de baliemederwerkster toonde totaal geen interesse in ons, en ook bij vragen kregen wij een bot antwoord. daar wij vaker bij van der valk hotels boeken, was dit voor ons een teleurstelling. ook toen wij vroegen om de kadobon wat mooi ingepakt kon worden, was dat ook teveel. ze zei dat ze in deze vesteging niet deden. ik ben zeer boos over dit geen. en mocht ik in de toekomst nog gebruik zou moeten maken bij jullie, ga ik twee keren overwegen om te boeken. ik hoop dat ze hiermee nog aan de slag gaan.

Gewenste Oplossing:

ik ben ontevreden

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Van der Valk

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Van der Valk nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door sudesh