Klacht: heel ongelukkig

op 28 mei 2017 over L’Oréal in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste L’Oréal,
ik heb bij het kruidvat vijf dagen terug een pak l’oreal colorista blond platine en colorista washout #dirtypinkhair gekocht. ik heb bruin haar en had er rekening mee gehouden dat het natuurlijk niet helemaal zou worden zoals het plaatje. het werdt eerst heel ongelijk en erg oranje, in goede hoop heb ik toen nog een pakje gehaald, helaas werd de kleur niet veel beter daardoor. in de hoop om het nog een een beetje te verbloemen toch de washout erin gedaan. behalve dan een paar ongelijken plukken zag ik er niks van… me haar is nu totaal niet wat ik in gedachte had en behoorlijk droog en dood…

Gewenste Oplossing:

ik zou graag me geld terug willen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar L’Oréal over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door L’Oréal in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat L’Oréal een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

L’Oréal

Heeft op 18 juli 2017 om 15:15 geantwoord

Geboden Oplossing:

Naar aanleiding van het bericht dat wij via klacht.nl ontvingen, hebben wij direct contact met Talis gezocht. We vinden het erg vervelend om te moeten lezen dat Talis dit keer teleurgesteld is in ons product. Wij hebben Talis een mail gestuurd en verzocht contact met ons op te nemen om een oplossing te bespreken. Helaas hebben wij niets van Talis gehoord.

Alle klachten die gemeld zijn door tjvoetje