Klacht: Heel erg rokende Airfryer xl

op 22 augustus 2016 over Philips in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een airfryer xl. Steeds als ik vlees bak gaat hij heel erg roken. ik maak hem schoon zoals het moet. Ik heb met de chat van philips gesproken en deze blijven zeggen dat ik vlees moet pakken met minimaal vet ( zelfs bij bief doet hij het) of dat de verwarmingselement niet goed schoon is maar bij andere producten doet hij het niet. Als ik dit zeg wordt er gezegd dat ik niet mee wil werken. Ik heb een kopie van de chat opgeslagen en bijgevoegd. Ik heb zelfs al een speciale grillplaat hiervoor gekocht maar ook dit helpt niet.

Gewenste Oplossing:

Als er een oplossing is zodat ik weer rookvrij kan bakken. Ik heb voorheen de voorganger van deze pan gehad en nooit geen problemen gehad.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Philips

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Philips in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Sathe