Klacht: heb geen drinkeet bonnen gekregen

op 21 augustus 2017 over Dutch Valley in de categorie Feest/Festival/Evenement

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte durch valley 1 plaats heb genoten zaterdag alleen heb 16.34 bij jullie voor 40 euro bonnen gepint en kreeg toen geen bonnen wel van mijn rekening afgehaald heb paar minuten later weer 40 euro gepint kreeg ik wel me bonnen dus ben eigenlijk opgelicht door die apperaat met 40 euro ben wel beetje boos ik zag dat pas volgende dag dat er 2 keer 40 euro is afgeschreven terwyl ik maar eenmalig bonnen kreeg mij vraag is hoe kan ik me 40 euro terug krygen alvast dank.

M den Braver
Narcis12
3621rt Breukelen
0627141895

Gewenste Oplossing:

als ik me 40 euro terug kryg die afgeschreven is van me rekening en niks geen bonnen voor gehad

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Dutch Valley

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Dutch Valley nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marcel den Braver