Klachten over Harmony Service Centre

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over Harmony Service Centre zijn gemeld. Lees meer >

83% van alle klachten opgelost. Nog 38 klachten nodig voor een plaats in de categorie Internetshops - Elektronica

83%
12 klachten gemeld
1 openstaande klachten
1 klachten in behandeling
10 klachten opgelost
3.6 /10
7 stemmen
7

Tijdslijn

2 maanden terug kocht ik mijn telefoon express los zodat ik geen maandelijkse kosten aan mijn telefoon heb. Bij aankoop van dit toestel werd mij gezegd dat ik EENMALIG 21.95 moest betalen en hierbij hoesje en telefoonscherm inbegrepen werd. Helaas... Lees meer

Afschrijving

Klacht van op 09 augustus 2018 over Harmony Service Centre in de categorie Internetshops - Elektronica

Vandaag is er 3.49 van mijn moeder haar rekening afgeschreven door harmony service centre. Mijn moeder zit in een verpleeghuis en sluit zeker geen contracten af. Mij zegt dat hele bedrijf niets. Dit staat er op het afschrift: Naam: Harmony Service Center B Omschrijving: Polisnr.... Lees meer

Na 4 jaar betaald te hebben voor een verzekering waarvan ik niet eens over het benoemde product beschik door fouten van Foto Klein ben ik bijna van mijn contract bij dit bedrijf af door gebruik te maken van Sepastop. Gelukkig... Lees meer

Dekking polis

Klacht van op 26 juli 2018 over Harmony Service Centre in de categorie Internetshops - Elektronica

Ik heb op aanraden van Tele2 verkoper een verzekering afgesloten tegen alle denkbare ongevallen en diefstal bij Harmony Cervice Nu is mijn telefoon gestolen uit mijn afgesloten tas met rits en omdat er geen geweld is gebruikt of ik getuigen heb... Lees meer

20-3-18 heb ik telefonisch contact gehad omdat ik een brief kreeg over een betaling, ik heb afgesproken dat ik zou betalen (en gedaan ) met de afspraak dat ik geen gebruik meer wil maken van de diensten van harmony en... Lees meer

Enigszins met verbazing dit klachtenregister gelezen, ik ben dus niet de enige die op deze manier is opgelicht door dit bedrijf. Een paar maanden geleden kwam ik er bij toeval achter dat er een bedrag van 4,39 van mijn rekening... Lees meer

Ik heb al maanden geleden mijn laptopverzekering proberen te beëindigen. Ik heb meerdere malen gebeld en 2 keer een brief gestuurd. Er werdt gezegd dat ik de maandpremie alsnog moest betalen en dat het daarna opgezegd zou zijn. Ik heb... Lees meer