Klachten over Harmony Service Centre

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over Harmony Service Centre zijn gemeld. Lees meer >

83% van alle klachten opgelost. Nog 38 klachten nodig voor een plaats in de categorie Internetshops - Elektronica

83%
12 klachten gemeld
0 openstaande klachten
2 klachten in behandeling
10 klachten opgelost
3.6 /10
7 stemmen
7

Tijdslijn

Slechte ervaring met HSC

Klacht van op 08 maart 2019 over Harmony Service Centre in de categorie Internetshops - Elektronica

Mijn telefoon opgestuurd met de volgende 3 klachten: - kapot scherm - oplaadpunt defect - AUX-ingang defect Na 11 dagen mijn telefoon teruggekregen, scherm netjes gerapareerd, maar aan de overige klachten niets gedaan. Nog steeds geen werkende telefoon dus. Gebeld, opnieuw opgestuurd, en voorrang toegezegd gekregen... Lees meer

Afschrijving

Klacht van op 09 augustus 2018 over Harmony Service Centre in de categorie Internetshops - Elektronica

Vandaag is er 3.49 van mijn moeder haar rekening afgeschreven door harmony service centre. Mijn moeder zit in een verpleeghuis en sluit zeker geen contracten af. Mij zegt dat hele bedrijf niets. Dit staat er op het afschrift: Naam: Harmony Service Center B Omschrijving: Polisnr.... Lees meer

Dekking polis

Klacht van op 26 juli 2018 over Harmony Service Centre in de categorie Internetshops - Elektronica

Ik heb op aanraden van Tele2 verkoper een verzekering afgesloten tegen alle denkbare ongevallen en diefstal bij Harmony Cervice Nu is mijn telefoon gestolen uit mijn afgesloten tas met rits en omdat er geen geweld is gebruikt of ik getuigen heb... Lees meer