Klacht: Hard stuk in de luier

op 17 mei 2016 over Pampers in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo, ik wou vanmorgen een luier van maat drie bij me zoontje om doen wat we via een luiertaart hebben gekregen. Dus toen ik de flappen open wou doen vernam ik op het voor stuk ( wat dus voor bij het geslacht zit ) een hard stuk binnenin de luier dit is dan tijdens de productie er in gekomen , heb geen idee wat het is maar durf het niet bij me zoontje om te doen. Wat moet ik nu doen???

Gewenste Oplossing:

Met een toepasselijke oplossing zou ik zeer te vrede zijn. Ben benieuwd hoe Pampers me tegemoet komt..

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Pampers

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Pampers nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door MamaMaantj