Klacht: Haperend beeld

op 08 april 2017 over KPN Digitale TV in de categorie Digitale TV

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Afgelopen 3 weken staat het beeld steeds stil dit begint rond 20.00 uur tot 23.00 uur. Ik heb experia box aan en uitgezet volgens instructie. Gisteren telefonisch contact gehad met kpn. Het advies naar instellingen en weer opstarten fabriek instellingen dit heb ik ook gedaan maar helpt niet. Ik heb van de week diverse malen geprobeerd te bellen ook deze avond maar ik krijg geen contact na 5 min.

Gewenste Oplossing:

Normaal beeld op tv

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KPN Digitale TV

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KPN Digitale TV nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door L.G Pols