Klacht: Handtas gekocht en betaald via Paypal geld kwijt

op 23 augustus 2017 over Paypal in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kan ook geen geschil openen,net hetzelfde als ik het formulier wil versturen gaat het mis en verwijst men me terug naar het actiecentrum,ook helemaal geen reactie als ik hun vraag hoe dit mogelijk is,ik wil alleen mijn geld terug ik kocht een merkhandtas en de verkoper stuurde me een plastic ding rechtstreeks verzonden uit China,ook Ebay helpt mij niet want ik betaalde met Paypal,ze helpen die oplichters.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld terug 445,00EURO

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Paypal

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Paypal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door porsun13