Klacht: Halve pakjes gruis.

op 20 mei 2020 over Pall Mall in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben al jaren klant van Pall Mall aangezien het voor mij de mees rookbare shag is, nu in afgelopen tijd heb ik drie pakjes aangeschaft waarvan de helft gewoon gruis is. Dus met pakjes van 10,70 betekend dat ik vrijwel 5 euro van het pakje mag weggooien omdat het toch mijn shagje uitvliegt.

Gewenste Oplossing:

Het zou fijn zijn als het gruis dat zich in het pakje bevind zich verminderd met 35%. Ik snap dat met de regels en accijnzen dat wat lastiger word gemaakt, alleen vind ik niet dat de klant mag gaan lijden aan een minderwaardig product terwijl de prijzen echt onbetaalbaar zijn. Please laat me niet overstappen. Of stoppen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Pall Mall

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Pall Mall nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Foxata