Klacht: halve kopjes

op 27 april 2016 over Senseo in de categorie Koffie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Dit is al mijn vierde senseo apparaat en elke keer net na een jaar intensief gebruik mankementen. Bij twee kopjes halve bakken . ontkalken verhelpt niets. Moedeloos wordt ik ervan. De koffie is heerlijk. Maar wordt hierdoor wel duur ieder jaar een nieuw apparaat

Gewenste Oplossing:

Kwaliteit wordt verbeterd. Heb er een hard hoofd in. Zal wel een marketing beleid zijn van phillips.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Senseo

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Senseo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ruud110