Klacht: halfzware RUBA-shag

op 18 december 2017 over Tobacco Manufacturing Ootmarsum in de categorie Tabaksbedrijf

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedendag,Al jaren ben ik een gebruiker van het merk RUBA-shag.Sinds een aantal maanden irriteer ik me mateloos aan de halve boomstammen die ik tegenkom in mijn pakjes…ook heb ik het idee dat er steeds meer “gruis”,dan shag in het pakje zit.Graag een goede oplossing voor dit probleem.Zou het jammer vinden om naar een ander merk te moeten overstappen!!!

Gewenste Oplossing:

Graag een reactie en een vergoeding.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tobacco Manufacturing Ootmarsum

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tobacco Manufacturing Ootmarsum nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door mvdwoude