Klacht: Half vol gevulde pot tabak

op 02 september 2016 over L and M in de categorie Tabaksbedrijf

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een vierkante blik of pot L&M rood volume tabak gekocht van 80gramen haal hem los zit er maar de helft vulling in ik gebruik deze potten wekelijks en normaal kun je er een week mee doen maar dat Red je met deze pot niet.er zit veel minder in dan anders.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als de potten weer goed gevuld zijn je betaald er tenslotte ook genoeg voor en ik weet best dat het soms wel eens mis gaat en jammer genoeg heb ik nu een pot met weinig vulling en kan er geen week mee doen dat word dus 3 dagen niet roken

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over L and M

Reactie van de melder van de klacht Alita kort

1 jaar geleden - ik vind het waardeloos dat ze niet voor het product staan dat ze leveren

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over L and M nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Alita kort