Klacht: Haarverf niet gewenste kleur

nur.ozs op 26 februari 2021 over L’Oréal in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb de haarverf van L’oréal Préférence 3.16 Tokyo gekoht. Op de achterkant stond dat ik sowieso als ik donker haar zou hebben en als ik licht haar zou hebben effect zou krijgen op mijn haar. Ik heb ongeveer een half jaar geleden wel mijn haar geverfd en voor het verven, heb ik mijn haar ontkleurd. Ik ben naar een lichtbruine kleur gegaan en wou een intense kleur krijgen waarvoor ik ook twee pakken van de Préférence Tokyo 3.16 heb gehaald. Tot mijn schrik heb ik wel donkerder haar gekregen van de verf, maar niet de kleur wat ik verwachtte. Ik vind dit heel erg jammer omdat de verf ook niet goedkoop is.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag mijn geld terug willen krijgen en een feedback of ik iets fout heb gedaan en wat beter zou kunnen als ik het weer zou proberen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar L’Oréal over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door L’Oréal in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door nur.ozs