Klacht: Haarscheurtjes in navigatischerm

op 19 augustus 2016 over Kia in de categorie Automerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ben net gebeld door de beer dat ze mijn scherm van mij navigatischerm
Niet vergoeden door kia nederland mijn mond viel open dat dat niet gemaakt
Wordt het is een fout in het scherm waar ik niets aan kan doen
En als je naar mijn veleden kijkt hoeveel kia,s ik al niet gekocht heb en nog nooit wat gedecaleerd heb vindt ik dit aso dat dit niet vergoed word en jullie maar zeggen 7jaar gatantie nou je hebt garantie tot de deur en niet verder
Ga dit wel verder uitzoeken want ik vind dit te gek voor worden

Gewenste Oplossing:

Als dit netjes gemaakt word

Reactie van de melder van de klacht Regenval

1 jaar geleden - Dit moed netjes gemaakt worden het is te gek voor worden er komen haarscheurtjes in Dus een fout van de fabriek voor een auto die nog geen jaar oud Waar blijft de service van kia waar ze zoveel reclame mee maken zo kan ik Ook zeggen 7jaar garantie als er toch niets mee doet

Alle klachten die gemeld zijn door Regenval