Klacht: Haar verf garnier

op 13 juli 2017 over L’Oréal in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een maand geleden mijn haren geverft met garnier 6.0. Ik heb van naturen bruinhaar aan de onderkant is het lichter omdat ik vorig jaar de onderkant blond heb geverft. Ik wilde alles een kleur hebben en heb daarvoor dus de kleur 6.0 gehaald. Na het verfen kwam mijn gaat er knal oranje uit. Ik snapte het niet heb volgend de stappen gewerkt. Een week later probeerde ik het opnieuw. Ik kon het niet geloven maar het kwam er erger uit dan eerst. En me hoofdhuid brandde super erg. Ik had juik en irritaties terwijl ik dat nooit had bij Garnier en daatlm gebruikte ik ook dit merk. Vorige week heb ik het voor de derde keer geprobeerd. En het was toen donkeroranje. Ik kan niet geloven dat na 3 keer me haar te verfen, me haar zo erg is kapot gegaan omdat de verf niet lukte

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld terug voor de 3 dozen en vergoeding voor een verfbeurt bij een kapper

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar L’Oréal over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Deze klacht is zojuist door L’Oréal in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Koutar