Klacht: Haar verf

op 21 september 2017 over Action in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 2 weken geleden haar verf gekocht van de merk garnier. Ik had blond haar en wou het bij verven. Toen ik bij de action kwam had ik 3 pakken blond haar verf gekocht. Toen ik thuis kwam en mijn haar ging verven was mijn haar bruin geworden, terwijl het blond moest zijn, want mijn haar was licht blond.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer ik mijn oude haar kleur terug krijg of mijn geld.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Action

Bericht van Action

1 jaar geleden - Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw bericht. Uw klacht zal via deze website niet in behandeling genomen worden. Wij verzoeken u hierbij het bericht rechtstreeks naar Action te sturen. Voor de mogelijkheden om in contact te komen met ons, verwijzen wij u graag naar onze website met de contactgegevens: https://www.action.com/nl-nl/klantenservice/contact/. Met vriendelijke groet, Team Webcare Action

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Action nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door selenay123