Klacht: Gsmweb zijn oplichters

op 27 december 2017 over GSMWeb in de categorie Internetshops - Mobiele telefoons

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste,

Op 14 november zou Gsmweb een cashback 629,20 euro terug storten. Maar helaas tot op heden heb ik niks ontvangen. Ik heb ze zo vaak gebeld en gemaild. Ik heb het idee dat ik niet serieus aangenomen werd. Zo wil ik niet behandeld worden. Na alle die leugens en beloftes die ze niet waar willen maken, wil ik geen klant meer bij hun zijn. Bellen kost mij geld! Steeds mailen, wachten en weer teleurgesteld worden! Ik heb dit niet verdiend en vind dit SCHANDALIG! GSMWEB SCHAMEN JULLIE NIET?

Gewenste Oplossing:

Na dit gedoe en hoe slecht ik behandeld werd, wil ik geen klant meer zijn bij GSMWEB.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over GSMWeb

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over GSMWeb nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ibtissami