Klacht: Gruis en lange stronken

op 16 februari 2018 over Tobacco Manufacturing Ootmarsum in de categorie Tabaksbedrijf

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik rook al heel lang Ruba halfzwaar xl maar de laatste weken gooi ik bijna een halfpakje weg omdat dat alleen maar gruis is. Ik hoef geen nieuw pakje want ik ben overgestapt op een ander merk waar bijna geen gruis overblijft. Kost kapitalen dat weggooien. Ja ik weet het beter niet roken maar dat lukt me dus gewoon niet.

Gewenste Oplossing:

Als jullie daar eens beter op gaan letten. Soms zitten er zoveel stronken in die ook niet te roken zijn tel dat op bij het gruis en je houd niets over

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tobacco Manufacturing Ootmarsum

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tobacco Manufacturing Ootmarsum nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hennie_M