Klacht: grove stukken

op 19 september 2018 over Ruba in de categorie Tabaksbedrijf

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik rook al jaren 4 pakken ruba zwaar per week maar de laatste tijd zitten er veel grove stukken ik. in de laatste pak die ik open maakte zelfs een stuk van 8,5cm lang. dat gewicht en de grovere stukken die ik moet weggooien is ook gewicht. ik betaal voor rookbare shag en niet vooer de grove stukken die ik moet weggooien.

Gewenste Oplossing:

als ik geen grove stukken meer vind

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ruba

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ruba nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door eenhoorn50@gmail.com