Klacht: Grote stukken tabak in de shag

op 09 april 2013 over Pall Mall in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In mijn buidel shag tref ik steeds grote stukjes( stukken shag) aan groter als de vloei, wat moet ik hiermee? Buiten dat, de smaak is goed, maar vind het vervelend dat de er grote stukken, er steeds uit gegooid moeten worden, zo kost deze shag nog erg duur,
.

Gewenste Oplossing:

Probeer de shag fijner te maken

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Pall Mall

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Pall Mall nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Eltje25