Klacht: Grote stukken hout en bladeren

op 12 mei 2016 over West Sigaretten in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb al een paar keer bussen West gehaald om zelf sigaretten te maken. Heb er bijna elke keer stukken ‘hout’ inzitten, al een paar keer net zo groot als de filters van mascotte. Ook zitten er blaadjes in. Heb al zeker 5/6 bussen gehad de afgelopen tijd waar dit in zat. Hoop dat er iets mee gedaan word anders stap ik over op iets anders.

Gewenste Oplossing:

Aantal bussen als compensatie voor het 'hout' en bladeren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over West Sigaretten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over West Sigaretten nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door J.albers