Klacht: Grote stuken Tabak net Hout stukken en ze vallen gewoon uit elkaar

op 25 mei 2021 over Marlboro in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik rook dit merk al vrij lang en momenteel zijn de sigaretten echt slecht er zitten gewoon hout stukken erin en ze vallen zelfs bij het branden gewoon uit elkaar de sintels vallen gewoon na beneden zo heb ik al enkele kleding nu verbrand! Wat is dit op het moment? Ik zou graag hierop een antwoord ontvangen,…. zal wel niets worden.

Gewenste Oplossing:

Te vreden als de sigaretten voldoende en goed gevuld zijn geen houtsnijkunst erin zitten en niet gewoon stukken uit de sigaret vallen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Marlboro

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Marlboro nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Manuela007