Klacht: Grote pot voor 7 gram aan pilletjes; nachtrust

op 24 december 2017 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Eerder kocht ik een potje waar 90 tabletten in zaten. Deze tabletten waren groot en vulde de pot, 70 gram. Nu kocht ik wederom een pot en dacht dezelfde gekocht te hebben. Maar nu zitten in dezelfde pot 50 kleine tabletjes en wegen 7,5 gram. Wat een waanzin om daarvoor zo’n grote pot te gebruiken. Kan dit anders. Waar kan ik dit nog meer melden? Dit kan echt niet. Ik koop ze echt niet meer.

Gewenste Oplossing:

Als de hoeveelheid van 7,5 gram in een klein potje zouden zitten. Net als de fluor tabletjes van vroeger. Weinig inhoudt dan ook klein potje zodat dit in verhouding staat.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ginger1109