Klacht: Griekse yoghurt 2%

op 05 juni 2017 over Zaanse Hoeve in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds enige tijd is de griekse yoghurt 2% enorm dun. Het is even dun als magere yoghurt en heeft echt niet de dikte en romigheid die griekse yoghurt moet hebben. Ik besef dat 2% minder romig is dan 10%, maar 2% moet toch echt anders zijn dan magere yoghurt. Overigens kan de dikte per pot variëren.

Gewenste Oplossing:

Er moet gewoon griekse yoghurt in de verpakking zitten, want dat verwacht ik, dus dik en romig

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zaanse Hoeve

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zaanse Hoeve nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door bdesmet53