Klacht: Griekse yoghurt

op 19 september 2018 over Zaanse Hoeve in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Deze Griekse yoghurt is veranderd. Normaal gesproken hoort deze stevig van samenstelling te zijn. De yoghurt die ik nu gekocht heb is net zo dun als drinkyoghurt. Ik rij er speciaal voor naar Emmeloord omdat ik deze zo lekker vind. Ik haal er dan 4 tegelijk. Nu zit ik met 4 emmertjes yoghurt die ik niet lekker vind. Ik baal hier wel van. Ik weet niet wat de reden hiervan is, misschien een fout gemaakt, maar als dit de nieuwe samenstelling is zal ik deze niet meer kopen
Vriendelijke groet
Marianne

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag en kwarkachtige yoghurt willen, zoals het altijd is geweest.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zaanse Hoeve

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zaanse Hoeve nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Storm785@planet.nl