Klachten over Green Coffee Store

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over Green Coffee Store zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Green Coffee Store in de categorie Koffie

0 klachten gemeld

Tijdslijn

beloofd geld te retourneren

Klacht van dinekevangessel op 10 februari 2016 over Green Coffee Store in de categorie Koffie

ze hebben schriftelijk toegezegd dat als ik de tabletten zou retourneren in dezelfde verpakking zonder beschadiging (en gebruik!) ik mijn geld terug zou krijgen. Na heel veel mailen en bellen heb ik nooit meer iets gehoord.En uiteraard is het geld... Lees meer

geld terugstorten.

Klacht van dinekevangessel op 13 oktober 2015 over Green Coffee Store in de categorie Koffie

Er is toegezgd (heb een schriftelijke bevestiging) dat mijn ge- incasseerde 49,95 terug gestort zou worden als ik alles terug zou sturen in de originele verpakking. Dat heb ik gedaan. De ontvangst daarvan is bevestigd en daarbij de toezegging dat mijn geld zo... Lees meer