Klacht: gratis zegels bij 10 ltr benzine

op 11 september 2016 over Total in de categorie Tankstations

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

U hebt al jaren de zelfde zegels uit gegeven zodat je die kon inzetten bij de cadeaus die jij zelf leuk vindt nu vond ik de laatste actie niet zo geweldig dus heb ik al mijn zegels gespaard voor de volgende actie maar daar krijg ik ineens te horen dat wij andere zegels krijgen en de andere niet geldig meer zijn ik vindt dit niet kannen ik heb nog een ruim 30 zegels liggen waar ik nu niets meer mee kan dat vindt ik een kwalijke zaak ik hoop dat u daar een oplossing voor heeft.

Gewenste Oplossing:

Ik ben altijd tevreden geweest anders had ik niet zoveel zegels van u maar nu ben ik beetje boos omdat ik deze actie met de zegels een geweldige actie vond maar zo als nu niet

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Total

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Total nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door hennie schuwer