Klacht: gratis product aktie

op 03 mei 2016 over Plus in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn teruggaaf is afgewezen doordat ik de verkeerde amstel had. Terwijl in de winkel een hoekje was ingericht waar alle gratis produkten stonden opgestelt daar stonden alle soorten amstel door elkaar. Ik vindt dit misleidend en niet klantvriendelijk. Hoe krijg ik nou van de andere produkten het geld terug?

Gewenste Oplossing:

Als dit netjes word opgelost en ik toch het geld van de producten terug krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Plus

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Plus nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door kwaadmens