Klacht: gratis 15 staatslot Blokker

op 13 juni 2018 over Blokker in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kan mijn gratis 15 staatslot niet activeren. Als ik alles invul krijg ik keurig een bevestigingsmail en die moet ik dan wederom activeren; wat niet gaat omdat de actie zou zijn afgelopen. terwijl de actie geldig is tot 28 juni 2018. Terwijl het vandaag 13 juni is.

Gewenste Oplossing:

Als ik jhet lot daadwerkelijk kan activeren volgens de spelregels van Blokker

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Blokker

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Blokker nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dick 71