Klacht: graaaag die troep komen ophalen

op 19 januari 2014 over Telfort in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

zes maanden geleden ben ik overgestapt van telfort adsl naar telfort glasvezel, vanaf die dag zijn de problemen begonnen, de amino is vervangen de modem is vervangen een paar keer gebeld maar de problemen zijn nog niet opgelost . geluid doet het niet internet is traag soms doet het de hele televisie niet die amino doet het niet. daarom wil u vriendelijk de abonement per direct opzeggen. ik heb jullie veel kansen gegeven maar het blijkt dat telfort niet in staat is om al die probelemen op te lossen

Gewenste Oplossing:

ik ben alleen tevreden als telfort mijn abonnement opzegt

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Telfort

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Telfort nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door boosoptelfort