Klacht: Google weigert geld terug te geven. Ads-accounts

op 25 mei 2021 over Google in de categorie Zoekdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een Ads-accounts bij Google welke ik niet meer gebruik. Ik heb nog een positief saldo van rond de 400 euro en wil graag mijn geld terug. Ik ben hier nu al jaren mee bezig. Vanwege verdachte transactie zouden ze het geld niet terug kunnen geven. Geen idee wat de transactie zijn, niemand kan me dat vertellen . Bedrijf waarvoor het account was bestaat niet eens meer. Al vele mails verder en na vele formulieren te hebben ingevuld wordt ik iedere keer met een kluitje in het riet gestuurd. Er is ook niet een fysiek persoon waar je mee kunt praten, alles gaat online. Is toch gekkenwerk dat Google beslist of dat je je geld terug krijgt of niet. Ze hadden ook geen probleem om het geld af te schrijven. Macht van grote bedrijven is veel te groot. Denken dat ze boven de wet staan.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Google

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Google nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sanders1973