Klacht: Google verwijdert URL niet waar mijn naam wordt geralateerd aan een adukt domein

op 22 mei 2016 over Google in de categorie Zoekdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op who.is history word gesuggereerd dat ik een adult domeinnaam heb gehad in 2007. Google heeft dit opgenomen in zijn zoekresultaten. Ik heb Google hierover benaderd en gevraagd om het te verwijderen. Dit is wat ze beatwoordden:

With regards to the following URLs:
https://who.is/domain-history(geheim)
We have received and reviewed your complaint. At this time, Google has decided not to take action based on our policies concerning content removal. As always, we encourage you to resolve any disputes directly with the owner of the website in question.

Ik ben hier zeer verbolgen over en wil dat ze het hoe dan ook verwijderen omdat mijn carriere op het spel staat.

Kan ik Google voor het gerecht dagen? Wie heeft zo’n soortgelijke ervaring?

Groet.

g van k

Gewenste Oplossing:

https://who.is/domain-history/(geheim) moet verwijderd worden uit de Google zoek resultaten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Google

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Google nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door pietheino22